Лонгета широка смуга, що складається з декількох шарів гіпсового бинту і застосовується при накладенні гіпсових шин, а також для для зміцнення гіпсових пов'язок в місцях, найбільш схильних до переломів.

1. Слід приготувати ємність з водою, температура води 20-22oC. Слід дотримуватися рекомендованої температури води! Більш холодна вода збільшує час моделювання і застигання, а тепліша скорочує час моделювання і застигання, також збільшується кількість тепла, що виділяється під час застигання пов'язки. Неприпустимим є використання води з температурою вище 25oC



2. Слід одягнути рукавички. 3. Слід достати фрагмент лонгет з упаковки і відрізати необхідну довжину.


4. Скласти наполовину.



5. Слід замочити відрізаний фрагмент лонгет в воді під кутом 45o до рівня води. Час занурення в воду не повинно перевищувати 5 секунд.



6. В кінці намочування бинт слід злегка віджати, не виймаючи його з води. Тривалість замочування впливає на твердість і якість готової пов'язки. Не в якому разі не залишаємо пов'язку в воді!



7. Після вилучення з води слід віджати надлишок води, а потім розкласти на столі і розгладити поверхню долонею.



8. На лонгету слід покласти шар підгіпсової пов'язки



9. Слід змоделювати пов'язку, беручи до уваги час моделювання, відповідний для даної лонгет.



10. Лонгету слід закріпити фіксуючим бинтом.



11. Після накладення пов'язки необхідно забезпечити повну циркуляцію повітря протягом 20 хвилин.



Схожі статті

Швидко застиваючий гіпсовий бинт Pregips S

Швидко застиваючий гіпсовий бинт Pregips S

Швидкосхоплюючий гіпсовий бинт Pregips S незамінний там, де необхідна швидка фіксація.   спеціально підібране поєднання гіпсового матеріалу нанесеного на марлевий носій найвищої якості, забе..

Швидко застигаючий гіпсовий бинт та гіпсова лонгета Gipset

Швидко застигаючий гіпсовий бинт та гіпсова лонгета Gipset

Швидкосхоплюючий гіпсовий бинт і гіпсова лонгета Gipset незамінні там, де необхідне негайне надання нерухомості.     спеціально підібране поєднання гіпсового матеріалу, нанесеного на м..

Інструкція з накладання гіпсової лонгет

Інструкція з накладання гіпсової лонгет

Лонгета широка смуга, що складається з декількох шарів гіпсового бинту і застосовується при накладенні гіпсових шин, а також для для зміцнення гіпсових пов'язок в місцях, найбільш схильних до переломі..

Інструкція з нанесення гіпсової пов'язки Matopat

Інструкція з нанесення гіпсової пов'язки Matopat

Здається, що накладення гіпсової пов'язки це зовсім проста справа. Так може здаватися на перший погляд. Невміле нанесення гіпсової пов'язки може призвести до великої кількості ускладнень, наприклад, м..