В Україні з'явився приємний та недорогий спосіб подбати про красу.
Eva Simply— це нова універсальна серія косметичних продуктів для догляду за шкірою та волоссям із Польщі. Її відрізняє стриманий, елегантний дизайн упаковки та цікавий склад.

Серія складається з м'яких засобів для зняття макіяжу, кремів для обличчя та тіла, шампунів та кондиціонерів. Екстракти, які входять до складу серії Eva Simply, досить незвичайні, здається, що виробники довго експериментували та шукали найбільш дієвий засіб.
Серед активних речовин очанка, лайм, омела, шовк і бавовна… Є, наприклад, зволожуючий крем із екстрактом дивовижної рослини — єрихонської троянди. Він інтенсивно зволожує, легко вбирається і надає шкірі пружність, гладкість та еластичність.

Цікавий і крем проти зморшок з ягодами годжі, які, виявляється, ефективні не лише у боротьбі із зайвою вагою. Ця речовина відмінно уповільнює процес старіння шкіри, зміцнює її структуру, регенерує та розгладжує.

Загалом, у цій серії чимало коштів з неординарним складом, які, напевно, захочеться спробувати, тим більше, що ціни на польську косметику цілком демократичні. А якщо купувати продукцію в інтернет-магазині Pamp-pamp.com, вартість її буде навіть нижчою, ніж на полиці магазину.

В Украине появилась польская косметика EVA SIMPLY с интересным составом - Фото 1

І не забувайте, що ми можемо порадувати рідних та близьких, зробити це за допомогою набору елегантної та прийнятної за ціною косметики подвійно приємно та просто.